LE PERRON


In onze biologische bakkerij beginnen de bakkers ’s ochtends vroeg om voor jou de lekkerste pains klaar te maken. Proef in elke hap de gewaagde combinatie van eerlijke ingrediënten. Trés bon vanaf de bron. Eerlijke ingrediënten worden (h)eerlijke broden in vakkundige handen. De handen van de bakker die zijn tijd neemt voor het mengen, kneden, laten rijzen en vormen van het deeg. Zijn passie en liefde die er speciaal voor jou is ingestopt, zie en proef je in elk brood terug.

 

Bij ons krijg je het soort genieten dat goed voelt. Want met ons brood zorg je goed voor een vitaal lichaam en een energieke geest. Dat komt omdat we over elk ingrediënt nadenken. En in alles wat we maken, stoppen we joie de vivre. Aandacht. Smaak. We verrassen je met wat je kent én wat je niet kent. En dat alles doen wij bij Le Perron op een persoonlijke manier. Wij zorgen graag voor jouw geluksmoment van de dag. Speciaal voor jou. Want wij weten hoe je geniet.

 

Onze producten

Très bon vanaf de bron!

 

Alles begint ver voordat je bij ons bent. Bij de boer die blij wordt van velden vol biologisch oergraan. Zonder kunstmest, zonder pesticiden. Dat goede graan gaat naar onze Commandeursmolen in het Limburgse Mechelen, waar de molenaar het met aandacht maalt tot meel. Tussen de molenstenen die draaien op pure waterkracht. Jouw genieten begint ook bij lokale groenten, biologische melk en eieren, Beter-Leven vlees en milieuvriendelijk gevangen vis. Allemaal natuurlijke ingrediënten voor een goed gevoel.